Sunday 19 December 2021

Dont hit the psek

Αν με ενδιέφερε το θέμα της πανδημίας, θα ήμουν σαφώς ψέκας. Επειδή με αφήνει εντελώς αδιάφορο, προσαρμόζομαι χωρίς ενδοιασμούς στις εκάστοτε κυβερνητικές εντολές. Το εμβολιάκι μου το έχω κάνει, ετοιμάζομαι να κάνω και την 473η δόση (ή όσες μας επιβάλλουν), φοράω την μασκούλα μου, πλένω τα χεράκια μου και δείχνω τα χαρτάκια μου σε κάθε χωροφύλακα.
Όχι ότι πιστεύω στην οποιαδήποτε χρησιμότητα ή λογική αυτών των μέτρων. Απλά προσαρμόζομαι προκειμένου να έχω την ησυχία μου - επειδή ακριβώς τα σημαντικά βρίσκονται αλλού. 
 
Γιατί θα ήμουν ψέκας; Για τον απλό λόγο ότι οι εμβολιολάγνοι / επιστημολάγνοι λένε διαρκώς παράλογα και αστήρικτα πράγματα. 
Προτιμάω 100Χ μια ψεκ αμόρφωτη Κατίνα των σόσιαλ που υστεριάζει ωρυόμενη επειδή "τα εμβόλια περιέχουν κουρκουμίνη", από τον "σοβαρό επιστήμονα" που είναι πουτανάκι των εταιρειών και της κυβέρνησης. Την Κατίνα μπορώ να την παραμερίσω εύκολα, οι άλλοι μου ορίζουν την ζωή.
 
Θυμάται κανείς τα μνημόνια; Το 1ο, το 2ο, το 3ο κ.ο.κ. Τον Βαρουφάκη που δήθεν μας χρέωσε με 300 δις; (not). Τότε που οι έλληνες ζούσαν πάνω από τις δυνατότητες τους; (not) Τότε που θα έπρεπε να δεχτούμε την μείωση του εισοδήματος μας κατά 30%-50%, αλλιώς δεν θα μας δανείσουν "οι αγορές"; 
Τώρα που όλες οι κυβερνήσεις - με την ελληνική από τις πρώτες - ξοδεύουν τα δις σαν μεθυσμένοι ναύτες, γιατί μπορούν άραγε να μας δανείσουν αυτές οι φοβερές και τρομερές "αγορές"; Τι έπαθαν ξαφνικά; Αμνησία ή σχιζοφρένεια; Το ελληνικό χρέος του 2010 είναι πλέον στραγαλάκια μπροστά στο ελληνικό χρέος του 2021. Αλλά - τι περίεργο - κανένας πλέον δεν ζητάει μνημόνια για την Ελλάδα.
 
Κάτι που αποδεικνύει ότι τα λεφτά πάντα υπήρχαν. Αρκεί να πατήσει η κάθε κεντρική τράπεζα ένα κουμπί και τυπώνει όσα θέλει. Απλά ο μπαμπούλας των "αγορών" δημιουργήθηκε για να ελεγθεί ένα καρκατσουλιό, κάτι ξεβλαχεμένοι ηλίθιοι που τα ξόδευαν σε μπέμπες, πανωσηκώματα, αλευροπόλεμους και γιορτές μελιτζάνας.

Οι ψεκ λένε ανοησίες φυσικά, όταν υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια γίνονται για βγάζουν φράγκα οι φαρμακοβιομηχανίες. Οι φ/βιομηχανίες είναι από τα πιο ασύδοτα και σάπια τραστ, στο ίδιο επίπεδο με τις πολεμικές. Δεν χρειάζονται τα εμβόλια για βγάλουν δις. Οι κεντρικές τράπεζες, ήδη από το γύρισμα της χιλιετίας τυπώνουν όσα θέλουν και τα διοχετεύουν όπου θέλουν, χωρίς κανέναν έλεγχο. 
Δεν χρειάζεται λοιπόν να εφεύρεις κανέναν ιο και κανένα εμβόλιο για να βγάλεις δις. Η κεντρική τράπεζα στα τυπώνει και στα δίνει. Οσα θέλεις, όποτε θέλεις. Επίσημα, βάζουν και μια σάλτσα "υπέρ της έρευνας" ή κάποια ανάλογη μπαρούφα.

Ο covid19 είναι υπαρκτός φυσικά, και δυστυχώς πολύ επικίνδυνος. Αλλά όλα τα μέτρα που μας επιβάλλονται άνωθεν δεν αποσκοπούν στην καταπολέμηση του ιού, αλλά (όπως και με τα μνημόνια) στον έλεγχο. Σκασίλα τους αν θα ζήσουν ή πεθάνουν τα ηλίθια ανδράποδα. Αρκεί να υπακούν - όσο ζουν.

Ένα - από τα δεκάδες - παραδείγματα: 
Μας έχουν πρήξει τα @@ με "το στοίχημα του τουρισμού". Είτε μιλάμε για την οικονομία, είτε για την πανδημία, είτε για την διεθνή πολιτική, είτε για την καλλιέργεια αβοκάντο στην Ζουαζιλάνδη, το "στοίχημα του τουρισμού" είναι το ζητούμενο.
 
Ώπα ρε μεγάλε που μας το παίζεις και καμπόσος με το ζήτω-η-επιστήμη-ζήτω-τα-εμβόλια.
 
Δηλαδή με 11 εκατομμύρια κατοίκους είμαστε στα πρόθυρα του Αρμαγεδώνα, θα γεμίσουν οι μεθ, θα πεθάνει ο κοσμάκης, θα εξαντληθούν οι γιατροί, θα καταρρεύσουν τα νοσοκομεία, θα πέσουν ακρίδες από τον ουρανό, θα σβήσει ο Ήλιος.
Και με αυτά τα δεδομένα, με όλο αυτό το θανατικό που ΕΣΥ κραδαίνεις σαν μπαμπούλα, θέλεις να φέρεις 35 εκατομμύρια τουρίστες για να κερδίσεις "το στοίχημα του τουρισμού";

Δηλαδή μας λές ότι με 11 εκ. κατοίκους το ιατρικό μας σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση, αλλά αν γίνουμε 46 εκατομμύρια, το ιατρικό μας σύστημα θα σφυρίζει αδιάφορα;

Και μην ακούσω παπαριές περί βαριάς βιομηχανίας. Πρώτον γιατί ποτέ δεν ήταν αλήθεια και δεύτερον γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στον κόσμο που θα προτιμούσε να πεθάνει το παιδί του (ή να μείνει ορφανό) προκειμένου να κερδίσει η χώρα το στοίχημα του τουρισμού, με το οποίο μας πρήζεις τα @@ σε κάθε ευκαιρία.

Που σημαίνει ότι λες ψέμματα. Ξεκάθαρη απάτη. Είτε το ελληνικό σύστημα Υγείας είναι τόσο εύρωστο και δυνατό, που μπορεί ανετότατα να περιθάλψει 46 εκατομμύρια νοματαίους (άρα ΔΕΝ χρειαζόμαστε τις μάσκες, τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά που μας πουλάς, απατεώνα) είτε το σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του, κινδυνεύουμε όλοι να πεθάνουμε στα ράντζα, οπότε ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!! ΤΩΡΑ!!!
Δεν είναι δυνατόν να πεθαίνει ο λαός σου στον δρόμο και εσύ να θέλεις να φέρεις τρεις ακόμα λαούς στον ίδιο χώρο, επειδή "το στοίχημα του τουρισμού" και παπάρια μάντολες.
 
Αρα - όπως και στα μνημόνια - το ζητούμενο είναι ο έλεγχος πάνω στα τσιφτετελίζοντα ηλίθια ανδράποδα, όχι ότι ενδιαφέρεται κανένας για την υγεία του κόσμου.

Οσο και αν αντιπαθώ τις ψεκασμένες Κατίνες των σόσιαλ που υστεριάζουν για τα τσιπάκια του Γκέητς, την κουρκουμίνη και το 5G, οι απάτες των "επιστημόνων", τα συνειδητά ψέματα που αραδιάζουν (τα περί τουρισμού είναι ένα μόνο παράδειγμα), αρκούν για να με κάνουν ψέκα.

* * * * 
Ο ΠΟΥ μας λέει ότι υπάρχουν 500.000 διαφορετικοί ιοί που είναι "δυνητικά πανδημικοί". Από αυτούς, οι 90.000 είναι κορονωιοί. Σύν τις μεταλλάξεις του καθενός, μιλάμε για μερικά εκατομμύρια ιούς που - δυνητικά - μπορούν να μας εξοντώσουν.
Εδώ ένας από δαύτους και αποσυντόνισε τον πλανήτη για 2 χρόνια - κι ακόμα δεν τελειώσαμε μαζί του.

Τι θα έκανε ένας λογικός άνθρωπος που γνωρίζει την απειλή; 
Θα προσπαθούσε π.χ. να εμποδίσει την μετάδοση των ιών. Π.χ. δεν θα έβαζε 10.000 γουρούνια στοιβαγμένα στον ίδιο χώρο, είναι εστία υπερμετάδοσης. 
Η μήπως να βάλω τώρα ένα 4χρονο να μας εξηγήσει - επιστημονικά - το πως μεταδίδονται οι ιοί σε οργανισμούς που συνωστίζονται; 
Υπάρχει κάποιος που δεν έχει πρόβλημα με συνωστισμένους; (οι ψεκ εξαιρούνται)
 
Ας μην ελπίζουμε σε εμβόλια. Εδώ είδαμε και πάθαμε να φτιάξουμε μερικά για τον κοβιντ, ατελή μάλιστα. Πως θα φτιάξουμε εμβόλια για 500.000 άλλους ιούς;

Αφού λοιπόν ΞΕΡΟΥΜΕ ότι υπάρχουν 500.000 - 2.000.000 δυνητικά θανατηφόροι οργανισμοί που μας την έχουν στημένη, αφού ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο συνωστισμός είναι η πιο σίγουρη μέθοδος μετάδοσης (και μετάλλαξης) αυτών των οργανισμών, γιατί στοιβάζουμε κατά εκατομμύρια κοτόπουλα και γουρούνια το ένα πάνω στο άλλο;

Είτε είμαστε πανηλίθιοι, είτε κάποιοι μας λένε χοντρά ψέματα. Και αυτοί ΔΕΝ είναι οι ψεκ.

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP