Sunday 15 April 2012

Πρόλογος

Επειδή ψιλο-βαρέθηκα να μιλάω γιά την Ελλάδα, ξεκινάω από σήμερα ένα άλλο τροπάρι. Όπως έλεγαν και οι παλιοί καλοί Monty Pythons "and now something completely different".

Δεν έχω αυτήν την στιγμή τον χρόνο να γράψω πολλά, γι' αυτό και ετούτο το ποστάκι θα είναι μικρό - κάτι σπάνιο γιά τα δικά μου δεδομένα ;-)

Τα επόμενα ποστ σκοπεύω να είναι τεράστια σεντόνια πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Πρόκειται γιά το νόημα της ζωής φυσικά. Ναι, ξέρω. Η απάντηση είναι 42 ;-)
Αλλά χρειάζομαι την σειρά των ποστ-σεντονιών γιά να δείξω το πως φτάνουμε σ' αυτήν την απάντηση.

Ο πρόλογος σ' αυτήν την σειρά των ποστ είναι ένα απόφθεγμα του νομπελίστα βραζιλιάνου γιατρού Drauzio Varella.

"Στην σημερινή εποχή, τα χρήματα που ξοδεύονται γιά την αντρική στύση και τα σιλικονάτα βυζιά είναι πέντε φορές περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύονται γιά την καταπολέμηση του Alzheimer.

Από αυτό το γεγονός βγάζουμε το συμπέρασμα, ότι σε λίγα χρόνια οι κοινωνία μας θα αποτελείται από γριές με μεγάλα στητά βυζιά και γέρους με διαρκώς σηκωμένο πουλί.

Αλλά κανένας από αυτούς δεν θα μπορεί να θυμηθεί, σε τι χρησιμεύουν."

2 σχολια:

thinks 15 April 2012 at 18:32  

Η ερώτηση της οποίας η απάντηση ήταν "42" ήταν η πιο σημαντική ερώτηση που θα μπορούσε να γίνει στο σύμπαν, αλλά μέχρι να ανακαλυφθεί η απάντηση είχαν ξεχάσει ποιά ήταν η ερώτηση.

Οι Monty Python, από την άλλη μεριά, και συγκεκριμένα ο Eric Idle ντυμένος γκαρσόνι Γαλλικού εστιατορίου, προς το τέλος την ταινίας The meaning of life, μας δίδαξε ότι το νόημα της ζωής είναι ένα μικρό σπίτι στην εξοχή με καπνό να βγαίνει από την καμινάδα και ζεστασιά από τα παράθυρα προς το τέλος της ημέρας.

Και, αφού έβαλα λίγα ξύλα ακόμα στο τζάκι, να προσθέσω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρώτο νούμερο της ταινίας The meaning of life, με το τραγούδι "Every sperm is sacred", και φυσικά ότι η βασική διαφορά μεταξύ Ρωμαιοκαθολικισμού και Προτεσταντισμού είναι ότι ο Προτεστάντης δεν αγοράζει προφυλακτικά όχι επειδή του απαγορεύεται από την πίστη του, αλλά επειδή απλά δεν τον ενδιαφέρει η απασχόληση όπου θα χρησιμοποιούνταν. Πράγμα το οποίο εξηγεί άμεσα τον λόγο για τον οποίον η μελέτη σχετικά με την αντρική στύση και τα γυναικεία βυζιά απασχόλησε νομπελίστα Νοτιαμερικανό.

Jolly Roger 16 April 2012 at 11:24  

Δεν ξερω τι λενε οι Pythons πανω στο θεμα, οι δικες μου ερευνες λενε οτι οι προτεσταντες (προτεσταντισσες εν προκειμενω) ειναι σαφως πιο δραστηριες σεξουαλικα απο τις καθολικες. Και οτι οι 2 κατηγοριες ειναι σαφως πιο δραστηριες απο τις ορθοδοξες. Αν και οι ορθοδοξες παρλαρουν 3Χ περισσοτερο περι του θεματος (με άλλα λογια: λένε παμπολλα, δείχνουν παμπολλα, αλλά κανουν ελαχιστα).

Αυτο το προλογιακο ποστ ομως - μαζι με οσα ακολουθησουν - δεν ασχολειται με τις σεξουαλικες προτιμησεις των ανθρωπων.
Ασχολειται με την αναντιστοιχια των αριθμων στις ανθρωπινες συμπεριφορες γενικα.

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP